Produse

Cum comand

Pentru a putea comanda direct de pe website-ul www.colportaj.ro, va trebui să completați formularul pentru un cont nou, pentru înregistrare. După ce v-ați logat în contul dumneavoastră, puteți comanda orice produs ce poate fi vizualizat pe site, în limita stocului disponibil.

Coșul de cumpărături

Folosind meniul din stânga, puteți vizualiza produsele din subcategorii. În momentul în care doriți să comandați unul sau mai multe produse, apăsați butonul “Adaugă în coș”. Pentru a finaliza comanda, trebuie să fiți logat de pe contul dumneavoastră.

Confirmarea comenzii

După ce ați finalizat comanda, veți fi contactat telefonic sau prin e-mail cu privire la modalitatea de plată pe care o doriți, datele pentru facturare, precum și alte detalii privind produsele comandate.

Modalități de livrare

Coletul va fi livrat prin Poșta Română sau printr-o firma privată de curierat. Costurile vor fi suportate în totalitate de dumneavoastră și vor fi calculate în funcție de volum, greutate și valoare.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plată „Online, prin card bancar”, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure”elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinuluisau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut!

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Informații suplimentare
Pentru informații suplimentare referitoare la produsele aflate pe site, vă rugăm să ne contactați.

Lista de dorinte 0
Open wishlist page Continue shopping
+40 739 145 184 Serviciul Colportaj