Produse

Cum comand

Cum comand
Pentru a putea comanda direct de pe site va trebui sa completati formularul pentru un nou cont pentru inregistrare. Dupa ce v-ati logat in contul dumneavoastra puteti comanda orice produs ce poate fi vizualizat pe site, in limita stocului disponibil.

Cosul de cumparaturi
Folosind meniul din stanga puteti vizualiza produsele din subcategorii. In momentul in care doriti sa comandati unul sau mai multe produse, apasati butonul “Adauga in cos”. Pentru a finaliza comanda trebuie sa fiti logat de pe contul dumneavoastra.

Confirmarea comenzii
Dupa ce ati finalizat comanda veti fi contactat telefonic sau prin e-mail cu privire la modalitatea de plata pe care o doriti, datele pentru facturare precum si alte detalii privind produsele comandate.

Modalitati de livrare
Coletul va fi livrat prin Posta Romana sau prin firma de curierat. Costurile vor fi suportate de dumneavoastra si vor fi calculate in functie de volum, greutate si valoare.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Informatii suplimentare
Daca doriti informatii suplimentare referitoare la produsele aflate pe site va rugam sa completati formularul de contact.

Lista de dorinte 0
Open wishlist page Continue shopping
+40 739 145 184 Serviciul Colportaj