Părintele Ioan Ivan de la Neamţ vol. I+II

Părintele Ioan Ivan de la Neamţ vol. I+II

Un arhidiacon erudit şi un profesor evlavios
Lucrare,  în două volume, alcătuită de 
Arhimandriţii Timotei Aioanei şi Varlaam Merticariu

Mai multe detalii

9001104

Valabilitate : Produs indisponibil

95.62RON

Adauga in lista de asteptare


"...Când am ajuns prin harul lui Dumnezeu, Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, Părintele Profesor Ioan Ivan avea de multă vreme vârsta psalmistului. Cu toate acestea, râvna şi dăruirea sa pentru Biserică erau pătrunse de elan tineresc şi încurajau în continuare numeroşi slujitori ai Altarului, monagi  şi preoţi de mir, mulţi dintre ei foşti ucenici de pe băncile Seminarului Teologic de la Sfânta Mânăstire Neamt, unde Părintele Profesor Ioan Ivan a fost profesor 25 de ani
Dascăl de vocaţie, erudit, evlavios şi înţelept, Părintele Ioan Ivan s-a dăruit total slujirii Bisericii şi Şcolii Teologice. După cum îşi amintesc discipolii săi, Părintele Profesor Ioan Ivan a ridicat mult prestigiul Seminarului Teologic de la Mânăstirea Neamţ, într-o vreme când acesta era singura Şcoală de Teologie din Mitropolia Moldovei şi Sucevei.
... Binecuvântăm apariţia cărţii Părintele Ioan Ivan de la Neamt, un arhidiacon erudit şi un profesor evlavios, care cuprinde, pe de o parte, mărturii de suflet ale unor ierarhi, monahi şi clerici care l-au cunoscut îndeaproape şi, pe de altă parte, scrieri ale Părintelui Arhidiacon Profesor Ioan Ivan, publicate în revista Mitropolia Moldovei şi Sucevei, pe durata a 40 de ani, dovedind din plin că a înmulţit cu hărnicie talanţii primiţi de la Dumnezeu spre binele Bisericii noastre."

Din Cuvântul înainte al
Preafericitului Părinte Daniel
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

  • Anul apariţiei: 2009
  • Autor: Arhimandriţii Timotei Aioanei şi Varlaam Merticariu
  • Greutatea: 0.200 kg
  • ISBN: 978-606-92109-0-1
  • Număr pagini: vol. I-560 vol.II-478
  • Tip coperta: necartonată

Nici un comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Newsletter

Advertising