Viața și minunile Sfântului Nectarie Taumaturgul 75983

- Film documentar -

Mai multe detalii

75983

Valabilitate : Produs indisponibil

20.71RON

Adauga in lista de asteptare


”Sfântul Nectarie Taumaturgul - ierarh, director de seminar și îndrumător spiritual al tinerilor, părinte duhovnicesc a mii și mii de oameni, tămăduitor de suflete și vindecător al suferințelor trupului.

Viața Ierarhului Nectarie, aproape contemporan nouă (1846-1920), a fost, din plin, încercată de sărăcie, umilință, nedreptăți și boală. Din toate Sfântul a făcut trepte pentru drumul către împărăția lui Dumnezeu. Iar virtuțile sale au devenit pentru creștinii de astăzi sursă de nădejde și de curaj în poticnirile de pe drumul vieții.

Moaștele sale, răspândite în întreaga lume, vindecă griji, temeri, neputințe, întuneric, dar mai ales boli de nevindecat în limitele omenști. Lucrarea sa pentru oameni este doar o picătură din iubirea lui Dumnezeu dăruită nouă.

Filmul documentar ”Viața și minunile Sfântului Nectarie” ne arată parcursul biografic al marelui Taumaturg, dar și felul în care el răspunde rugăciunilor celor disperați în fașa bolii. Relatările și reconstituirile prezentate în film ilustrează marea putere a iubirii lui Dumnezeu care lucrează prin sfinți.

Filmul prezintă și lăcașurile de cult din România unde moaștele Sfîntului Nectarie fac minuni, zi de zi, în viața celor care varsă acolo lacrima rugăciunii.”

Nici un comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.