Pelerini în Capadocia Sfinţilor 12591

Pelerini în Capadocia Sfinţilor - În anul 2009, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a făcut o vizită irenică la Constantinopol şi un pelerinaj în Turcia. Realizat în anul dedicat Sfinţilor Capadocieni, pelerinajul a avut o încărcătură spirituală deosebită.

Mai multe detalii

12591

Valabilitate : în stoc

20.71RON

Ultimul produs pe stoc!

Adauga in lista de asteptare


Dar Preafericitul Părinte nu a fost singur în această vizită: a fost însoţit de peste 400 de pelerini din România. Ei au căutat rădăcinile creştine din pământul Constantinopolului, au păşit în marile catedrale ale Împăraţilor Bizanţului de altădată, s-au închinat în biserica românească din Istambul şi în Catedrala Patriarhiei Ecumenice.

Descoperiţi împreună cu Patriarhul şi împreună cu pelerinii din România bisericile părăsite, mănăstirile rupestre şi oraşele subterane din Capadocia, în provincia marilor sfinţi ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie al Nyssei şi Grigorie Teologul. Păşiţi apoi în cetăţile încreştinate de Sfântul Apostol Pavel şi opriţi-vă împreună cu pelerinii în marele amfiteatru şi în casa Maicii Domnului din Efes.

Pelerini în Capadocia sfinţilor este un reportaj-documentar care retrasează harta creştină a Asiei Mici, punctând atent mărturiile nepieritoare din acest pământ al sfinţilor.

  • Greutatea: 0,200 kg
  • Lățimea: 14 cm
  • Lungimea: 19 cm

Nici un comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.