Frumuseţea Înţelepciunii 14877

”Frumusețea înțelepciunii” e un prim DVD cu sfaturi pentru viața creștină ale Părintelui Arsenie Papacioc. TRINITAS TV vă pune la dispoziție un al doilea set de răspunsuri pentru suflet cu duhovnicul de la Mănăstirea Techirghiol, pe DVD-ul ”Bogăția vieții creștine”...

Mai multe detalii

14877

Valabilitate : Produs indisponibil

15.94RON

Adauga in lista de asteptare


Cum trecem mai ușor peste încercările vieții? Cum primim în viața noastră liniște în loc de tulburări? Cum împăcăm obligațiile profesionale cu programul de rugăciune?

Răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele ne oferă Părintele Arhimandrit Arsenie Papacioc, duhovnicul Mănăstirii ”Sfânta Maria” - Techirghiol, într-un material video realizat de Televizunea TRINITAS a Patriarhiei Române.

La vârsta de 96 de ani, Părintele Arsenie are o excepțională experiență duhovnicească și de viață. La întrebările lumii de azi, el răspunde cu seninătatea celui care cunoaște adevărul, pentru că a trăit în lumina credinței.

”Frumusețea înțelepciunii” e un prim DVD cu sfaturi pentru viața creștină ale Părintelui Arsenie Papacioc. TRINITAS TV vă pune la dispoziție un al doilea set de răspunsuri pentru suflet cu duhovnicul de la Mănăstirea Techirghiol, pe DVD-ul ”Bogăția vieții creștine”.

  • Greutatea: 0.200 kg
  • Lățimea: 14 cm
  • Lungimea: 19 cm

Nici un comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.